Här skapar vi. Vi raserar inte.

Jag har förståelse för att du är arg och frustrerad. Det har du rätt att vara. Det tillåter vår demokrati.

Jag har förståelse för att du vill ha det på ett annat sätt. Vi har en process för hur det skall skötas. Den processen skall följas.

Jag har inte förståelse för hur du söker trygghet och framtid hos oss, för att sedan rasera den tryggheten och framtiden för så många.

Jag har ingen respekt för ditt val att agera. Ingen. Zip. Nada.
Jag tycker tyvärr att du försuttit alla rättigheter. Men jag väljer att följa och “respektera” den demokratiska process vi har. För den betyder mer för mig än vad du gör.

Jag försöker “hålla handen” och sjunga “Stockholm i mitt hjärta..” men det går inte. Jag är så förbannad, så förtvivlad, så ledsen.

De som betyder något

Tyvärr, jag är inte större än att du inte betyder något för mig. Men de som inte bara berörts, utan de som skadats och än värre bestulits på sin framtid, den egna eller den med någon – DE BETYDER NÅGOT FÖR MIG.

Man kastar inte sten på vår samhällstjänst, eller någon annan heller. Man spottar inte, slåss inte, hotar inte, våldtar inte, skämmer inte och man tvingar heller inte någon till vare sig religion, äktenskap, sex, arbete eller åsikt. Man skadar inte, man dödar inte, man stjäl inte.. Jag tror att du förstår.

ett samhälle som är byggt på och för din frihet

Oavsett var du kommer ifrån, eller vart du är på väg. Oavsett om du är svensk eller inte. Oavsett din rang, situation, färg, religion, sexualitet, åsikt, politiska plats, musiksmak och dansstil, har vi ett samhälle som är byggt på och för din frihet. Om du motarbetar den har du inget i det samhället att göra.

Här skapar vi. Vi raserar inte.

Här skapar vi. Vi raserar inte.

Join the discussion

Your email address will not be published. Required fields are marked *